KK Lindau : KD Sobota

KK Lindau logo : KD Nona Sobota logo

Rezultati ekipe

Ekipa1234TOznaka
KK Lindau Lendava232019870Poraz
KD NONA Sobota1912262582Zmaga

Podrobnosti

Datum Čas Tekmovanje Sezona
sobota, 10.01.2015 19:00 Pomurska košarkarska liga 2014/15

Prizorišče

DSŠ Lendava
Kolodvorska ulica 2e, 9220 Lendava, Slovenija

KK Lindau Lendava

# Igralec Položaj FGM FTM FTA 3PM Točke
 Skupaj00000

KD NONA Sobota

# Igralec Položaj FGM FTM FTA 3PM Točke
 Skupaj00000
Tekmo s prvouvrščenimi Sobočani smo začeli s 7 igralci  brez nekaterih nosilcev igre, gostje pa brez Novak M. Kljub temu smo bili odločeni, da se bomo borili in poskušali predvsem igrati odgovorno in učinkovito. V začetku tekme se gostje nekako niso mogli razigrati, kar smo s pridom izkoristili in povedli z 12 točkami razlike ter četrtino končali s 4 točkami prednosti. V drugi četrtini smo igrali še nekoliko boljše predvsem v obrambi in gostom dovolili le 12 točk ter vodstvo s tremi trojkami ob polčasu povečali na solidnih 12 točk.
Vedeli smo, da se Sobočani ne bodo le tako zlahka predali ter pričakovali njihovo nekoliko boljšo igro. Do polovice tretje četrtine smo se še uspešno kosali z njimi, nato pa je naš igralec Frančič prejel četrto osebno napako, v obrambi smo morali rotirati igralce in zato nam je igra začela nekoliko pešati.
Kljub temu, da smo zadnjo četrtino začeli še s prednostjo petih točk, so Sobočani z zaporednimi tremi tricami izničili prednost, naša obramba pa je zaradi pomankanja menjav začela popuščati, tako da smo nasprotnikom na prelahek način prepustili sicer zasluženo zmago. Tekma je bila prava prvenstvena na trenutke tudi zelo kvalitetna in do konca športna.

You may also like...