KK Lindau : KK Sistemorg Beltinci

KK Lindau logo : KK Sistemorg Beltinci logo

Rezultati ekipe

Ekipa1234TOznaka
KK Lindau Lendava2212182577Zmaga
KK Sistemorg Beltinci179271467Poraz

Podrobnosti

Datum Čas Tekmovanje Sezona
torek, 23.12.2014 20:00 Pomurska košarkarska liga 2014/15

Prizorišče

DSŠ Lendava
Kolodvorska ulica 2e, 9220 Lendava, Slovenija

KK Lindau Lendava

# Igralec FGM FTM FTA 3PM Točke
 Skupaj00000

KK Sistemorg Beltinci

# Igralec FGM FTM FTA 3PM Točke
 Skupaj00000
Gostje so v Lendavo prišli nekoliko oslabljeni toda odločeni, da bodo svojo kožo čim dražje prodali in nas  presenetili na domačine igrišču.
Tudi naše moštvo ni bilo kompletno, saj  so nam  manjkali predvsem štirje visoki igralci (Magdalenič, Žalik, Frančič in Kuk), toda odločeni smo bili, da bomo igrali borbeno, s polno moči ter agresivno v obrambi. Načrt se nam je obrestoval že v prvi četrtini, saj smo z uspešno obrambo ustavili napade Beltinčanov in tretjino končali s petimi točkami razlike. V prvi četrtini sta v naši ekipi izstopala z dobro igro Sijarič in Zrna.
Druga četrtina je bila podobna prvi, gostje so začeli igrati nekoliko bolje in zadevali tudi mete od daleč.
Drugi polčas smo začeli slabše kot začetek tekme, popustila nam je koncentracija in gostje so se hitro rezultatsko približali predvsem po zaslugi Ulage.
V četrto četrtino smo vstopili s  košem minusa ter na začetku nadaljevali do sredine četrtine z izenačeno igro, nato pa je z dobro in zanesljivo igro v obrambi, ter učinkovito igro v napadu (10 pik) potek tekme spreobrnil razpoloženi  S. Horvatič.
Tekma je bila od vsega začetka prava prvenstvena z nekoliko preveč nervoze obeh moštev ter nekaterimi čudnimi odločitvami sodnikov, kar pa na končni rezultat po mojem mnenju ni vplivalo.

You may also like...