Zaključni turnir

Plakat1 (1)

 

40. let po tem, ko je bil okronan prvi prvak PKL je čas, da se spet pomerijo najboljše štiri rekreativne ekipe v Pomurju za naslov prvaka Radenska Pomurske Košarkarske Lige.

Letos se zaključni turnir po nekaj letih spet vrača v Ljutomer, tokrat v soboto 5. marca 2016 v ŠIC Ljutomer.

Spored tekmovanja:

13:00 —– KD Nona Sobota : KK Radenci

15:00 —– KK Sistemorg Beltinci : PŠK Ljutomer

17:00 —– Tekma za 3. mesto

19:00 —– Veliki finale

Letošnji Final4 bo imel tudi dobrodelno noto saj bomo v sklopu Anina zvezdica – Pomurje zbirali hrano, ki bo šla v roke pomurskim družinam v stiski. Zato naprošamo vse obiskovalce, igralce, trenerje, sodnike, skratka vse, ki bodo na kakršenkoli način del tega dogodka, da prinesejo nekaj nepokvarljive hrane. VSAKA MALENKOST ŠTEJE!

Ljutomer bo 5. marca cel dan v znamenju košarke. Košarkarski klub Ljutomer že zjutraj prireja tekmovanje v košarkarskih spretnostih, na keterem bodo tekmovali najmlajši iz okoliških osnovnih šol.
V času spopadov članskih ekip za naziv prvaka PKL pa bodo med polčasi občinstvo navduševali košarkarji mladih selekcij KK Ljutomer.

Kot je že v navadi bo tudi letos po zaključku finala sledil after party! Letos bo proslavljanje naslova prvakov oz. objokovanje zamujene priložnosti potekalo v okreppčevalnici MITRA, ki se nahaja v neposredni bližini dvorane!

Med polčasom finalne tekme bo občinstvo zabavala akrobatska skupina Šentviški fanatiki! Nekaj utrinkov iz njihovih nastopov si lahko ogledate v spodnjem videu. Več informacij o njih pa si lahko pogledate na njihovi spletni strani: http://fanatiki.sentvid.org/

Več informacij sledi…..