Lendavčani morali priznati premoč Noni

INF_0530

Rezultati ekipe

Ekipa1234T
KD NONA Sobota122216959
KK Lindau Lendava141024553

Statistika

Tekmo  z vodilnim moštvom so domačini pričeli oslabljeni, saj sta dva igralca prve peterke poškodovana, igrali pa so tudi brez odsotnega najboljšega strelca Frančiča.
Začetek je bil za Lendavčane dober, saj so bili razigrani: zadevali so z razdalje in dali 4 trojke, hkrati pa v obrambi gostom preprečevali lahke  koše.
Do polovice druge četrtine so  se domači še nekoliko uspešno upirali gostom, ki pa so nato začeli uspešno zaključevati svoje protinapade. Le ti so bili posledica zgrešenih odprtih metov domačih od daleč in pod košem. Razlika se je do polčasa povečala v korist gostov na 15 točk.
Klub pričakovani agresivnejši igri domačih je ta izostala zaradi premalega števila igralcev za menjave in posledično utrujenostjo domačinov. Igra v napadu je bila sicer uspešna, pomanjkljivosti pa so izstopale predvsem v obrambi, saj so gostje z lahkoto zadevali trojke ter zvišali svoje vodstvo.
V zadnji četrtini so gostje z umirjeno in preudarno igro zadržali visoko prednost ter zasluženo zmagali. Omeniti velja, da so gostje dali vsega skupaj 13 trojk, domačini pa 11. Tekma je bila za gledalce gledljiva po kakovosti igre pa nič posebnega.

You may also like...