KK Lotmerk premagali Bistrico

BIS-LOT1

Rezultati ekipe

Ekipa1234T
ŠD Tropicano Bistrica1411201762
KK Lotmerk2520211783

Statistika

Za Bistričane je bila prva tekma v novem desetletju domača proti mlajši ekipi iz Ljutomera. Domača stran je pogrešala predvsem prvega organizatorja in strelca Trstenjaka, na drugi strani pa so gostje prišli brez trenerja Črnjaviča.

Bolje so začeli gostje iz Lotmerka, ki so z raznovrstno igro in presingom povzročali težave domači vrsti. Prleki so zadevali iz vseh položajev, domačim pa igra v napadu ni stekla. 14:25 rezultat prve četrtine. Drugo četrtino so domači odprli z dvema hitrima košema, vendar so gostje hitro prestavili v višjo prestavo in takoj povečali razliko. Polčas +20 za Lotmerk.

Začetek drugega polčasa je prav tako pripadla gostom. S »trico« in zadetima prostima metoma je Berce takoj v začetku nakazal, da kljub veliki prednosti ne bodo popustili. Domačim je vendarle uspelo vzpostaviti ravnotežje, tako da so vsaj zadržali razliko v rezultatu. Pred zadnjo četrtino je semafor kazal 45:66, v prid gostom, tako da je le-ta bila zgolj formalnost. Končni rezultat 62:83.

Najboljša strelca tekme sta postala Ljutomerčana Topolnik (22) in Berce (21), pri domačih sta največ točk dosegla Vučko in Balažic, oba po 13.

You may also like...