V napeti končnici Ljutomerčani boljši od Lendave

INF_0068

Rezultati ekipe

Ekipa1234T
KK Lindau Lendava181324863
KD Ljutomer2115121967

Statistika

Moštvo KD Ljutomera je prišlo v Lendavo odločeno, da bodo presenetili domačine in z agresivno igro onemogočili nekoliko starejše nasprotnike. V prvi četrtini je bila igra enakovredna, na obeh straneh so padli po dve trojki, nekoliko odločnejši gostje so tako četrtino odločili v svojo korist s tremi točkami prednosti.  V začetku druge četrtine so gostje povedli z 10 točkami, toda domači so pred polčasom zadeli nekajkrat zapored in znižali zaostanek, ki je bil ob polčasu 5 točk.

Po dogovoru v slačilnici so Lendavčani zbrali svoje vrste in z natančno in dobro igro rezultat spreobrnili v svojo korist ter povedli pred zadnjim delom tekme za 7 točk. Izgledalo je, kot da bo potek tekme šel v korist domačinom, toda zgodila se je »črna nedelja«, nekaj slabih minut (celo četrtino so dosegli le 8 točk), ki so jih Prleki s pridom izkoristili in v napeti končnici zmagali s 4 točkami prednosti. V igri je bil tudi podaljšek v zadnji minuti, toda v napadu domačih je nasprotna ekipa žogo prestregla ter na drugi strani le potrdila svojo zasluženo zmago.

Fotografije najdete na spletni strani lendavainfo.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>