ŠD Murska Sobota pretrd oreh za oslabljene Ljutomerčane

2019 1110 15-26 02 PKL ŠD Murska Sobota - KD Nona Sobota

Rezultati ekipe

Ekipa1234T
ŠD Murska Sobota1923152885
KD Ljutomer1618151867

Statistika

V nedeljo 24.11. 2019 je ŠD Murska Sobota gostila KD Ljutomer. Pri domačinih so prišli vsi nosilci igre, medtem ko so gostje imeli nekaj težav s poškodbami, saj sta v njihovi zasedbi manjkala prva strelca, brata Copot.
Tekmo so bolje pričeli gostje in povedli z 10:3. Napad domačim ni nikakor stekel. Komaj po petih minutah igre sta se razigrala Zver in Žilavec. Gostje so imeli veliko težav z obrambo pod košem, naredili so tudi veliko osebnih napak. Prvo četrtino so kljub težavam v napadu dobili domači s 19:16. V drugi četrtini se je domači trener odločil za consko obrambo in zadel je v polno. Košarkarjem Ljutomera met ni stekel, v obrambi pa so delali veliko osebnih napak. Nezaustavljiv je bil Zver, ki je zadel tudi veliko metov pod osebno napako. Polčas se je končal s rezultatom 42:34.
Tretja četrtina je bila izenačena. Ljutomerčani so poskušali razbiti consko obrambo z meti iz razdalje, a so se domači dobro upirali. Peto osebno napako je pri gostih dobil Zemljič, kar je pozvročilo še dodatno luknjo v obrambi pod košem. V četrto četrtino so domačini vstopili s prednostjo 8 točk. Prvih pet minut zadnje četrtine so gostje poskušali ujeti priključek, a se domačini niso dali. Prleki so hitro izpolnili bonus, domači pa so to izkoristili in tekmo mirno pripeljali do konca. 

You may also like...