Nova domača zmaga za Lendavo

2019 1117 10-17 03 PKL KD Nona Sobota - KK Lindau

Rezultati ekipe

Ekipa1234T
KK Lindau Lendava1719121866
KK Sistemorg Beltinci1320101659
Gostje iz Beltincev so prišli v Lendavo z nekoliko okrnjeni moštvom, saj jim sodelovanje v PARKL ligi ne dopušča  igranja na dveh nivojih s popolnim moštvom, ptujska liga pa jim je verjetno prioriteta. Kljub temu pa so gostje upali, da bodo iz Lendave šli s popolnim izkupičkom, s čimer pa se domačini niso strinjali.
Tekma se je pričela za Lendavčane zelo uspešno, saj so prva dva napada zaključili s trojkami in čez nekaj časa povedli že za 13 točk. Gostje so bili nekoliko utrujeni in le ob koncu četrtine zaigrali bolje ter znižali rezultat na 4 točke zaostanka.
V drugi četrtini je bila igra obeh moštev izenačena, saj sta se izmenjevali v vodstvu, pred polčasom pa so domači uspeli zadeti za tri točke in zaključiti polčas s tremi točkami prednosti.
Ob začetku drugega polčasa so domači spet ušli na 11 pik ter s kombinatorno in zanesljivo igro obdržali  prednost 5 točk.
Izkušeni gostje so upali, da bodo v zadnji četrtini z nekoliko agresivnejšo igro izničili prednost nasprotnikov in zmagali, toda domači so pokazali borbeno in preudarno igro ter zasluženo premagali dobro moštvo iz Beltincev.
Tekma je bila prava prvenstvena, moštvi sta zadeli po 7 trojk ter prikazali gledljivo igro.

You may also like...