KK Lotmerk 82 : 32 ŠD Tropicano Bistrica

KK Ljutomer - ŠD Bistrica 2

Rezultati ekipe

Ekipa1234TOznaka
KK Lotmerk2517221882Zmaga
ŠD Tropicano Bistrica5751532Poraz

Statistika

Na uvodni tekmi sezone 2019/2020 so košarkarji KK Lotmerk gostili ekipo ŠD Tropicano Bistrica. Ljutomerčani so se zbrali v polni zasedbi z dolgo klopjo (11 igralcev), Bistričani pa prav nasprotno: na tekmo jih je prišlo le 7, med katerimi smo pogrešali vodilne igralce iz pretekle sezone: manjkali so Balažic, Farkaš, Orgolič, Vertič …

Kljub temu domači niso želeli ničesar prepustiti naključju in so v prvih minutah pokrivali goste po celotnem igrišču, kar jim je povzročalo veliko težav. Z nekaj protinapadi so se Ljutomerčani hitro odlepili in v sedmi minuti povedli z reultatom 23:2, Bistričani pa še naprej niso našli uporabne rešitve v napadu. Tekma se je podobno nadaljevala v drugi četrtini, domači trener Tomaž Črnjavič je veliko menjaval igralce in tako skrbel za visok ritem igre, gostje pa še naprej niso veliko zadevali. Ob polčasu je razlika znašala 30 točk (42:12).

Tretja četrtina ni prinesla nobene spremembe, še vedno so Ljutomerčani povsem nadzirali potek igre. Vzdušje na tekmi je postajalo iz minute v minuto bolj sproščeno, saj je bilo že vse odločeno. Po dveh trojkah Franova v začetku zadnje četrtine je razlika znašala že 54 točk, Bistričani pa so jo do konca tekme še nekoliko znižali z delnim rezultatom 8:0 med 5. in 8. minuto. Končni rezultat je bil 82:32, najboljši strelec tekme je postal Bistričan Blaž Laci s 14 točkami, pri Ljutomerčanih so si točkovne dosežke razporedili, po 12 so dosegli Horvat Kovač, Berce, Franov in Godec.

You may also like...