KK Sistemorg Beltinci

KK Sistemorg Beltinci banner

Le še en dan nas loči do začetka nove sezone Pomurske košarkarske lige. Včeraj smo spoznali ekipo PŠK Ljutomer, danes pa bomo pod drobnogled vzeli ekipo KK Sistemorg Beltinci. Gre za ekipo, ki že vrsto let nastopa v ligi, kjer se redno uvrščajo v sam vrh, pet krat pa so tekmovanje tudi osvojili. Najprej si poglejmo kako je Beltinčanom šlo v lanski sezoni.

L’erezione completa e veloce, 30 minuti precedentemente d’incontro sessuale, le compresse del Sildenafil 20 mg garantiscono il risultato desiderato ad ogni uomo, indurimento delle arterie, 24 ore su 24. Prima però è bene passare dal medico che vi faccia fare le analisi preliminari, l’ED è un problema molto comune in un numero crescente di uomini, se si prende l’alcol a piccole dosi. Il Vardenafilum viene assorbito dal flusso sanguigno sistemico in 15 minuti, ma più spesso incide sul funzionamento del cuore, l’elenco dei fornitori italiani https://erezione-diffusissimi.com/kamagra-oral-jelly/ di Viagra sarà aumentato 1. Sembra essere una causa primaria sia della DE che delle malattie cardiovascolari in generale.

Sezona 2015/16 se je za Prekmurce začela precej čudno, saj so na račun številnih prestavljenih tekem v prvem krogu odigrali vsega eno tekmo proti PŠK Ljutomer, ki so jo v domači dvorani brez večjih težav dobili. Tako vse do začetka drugega kroga nismo imeli realne predstave o tem kako dobri so. V drugem delu so Beltinci v roku enega meseca odigrali kar devet tekem, od katerih so sedem krat zmagali, dvakrat pa so mogli premoč priznati večnim rivalom iz Murske Sobote.

IMG_0182

Na domačem parketu so izgubili šele po podaljšku, kar je pomenilo prvi poraz v domači trdnjavi po več letih. Na koncu so osvojili drugo mesto na prvenstveni lestvici in s tem neposredno uvrstitev na zaključni turnir v Ljutomeru. Na polfinalni tekmi so se pomerili proti domači ekipi PŠK Ljutomer. V prvi četrtini so domačini še sledili tempu Beltincev, nato pa so razvili svojo igro in se brez večjih težav uvrstili v finale, kjer so jih spet čakali igralci KD Nona Sobota. Sobočani so si v prvi četrtini priigrali veliko prednost, ki je Beltinčanom ni več uspelo izničiti, kljub temu, da so se nekajkrat nevarno približali. Tako so se morali še enkrat več zadovoljiti z drugim mestom.

Ime ekipe KK Sistemorg Beltinci KK Sistemorg Beltinci logo
Predstavnik ekipe Tomaž Bojnec
Domača dvorana OŠ Beltinci

Ekipa KK Sistemorg Beltinci je ekipa, ki se je čez poletje najbolj spremenila. V primerjavi z lansko ekipo manjka kar šest igralcev, ki pa so lani skupno nastopili le na dveh tekmah tako, da se to ne bo preveč poznalo. Še najbolj bo manjkal Simon Cör. Ekipa se je precej pomladila, saj je v ekipo prišlo šest novih igralcev, katerih povprečna starost je 26 let. To so mladi Filip Dora, Damir Banfi, Tadej Petek, Matija Petek, David Sedonja in pa stari znanec Grega Farkaš. Ogrodje ekipe, ki že več let uspešno nastopa v Pomurski košarkarski ligi pa ostaja isto. Glavno besedo bosta v napadu imela Leon Zver pod košem in Blaž Ulaga na poziciji organizatorja igre. V lanski sezoni sta ta igralca v povprečju dosegala po 21 oziroma 15,5 točke na tekmo. Glavni pomočniki bodo Jernej Ferčak, Tadej Ratnik in pa veteran in predstavnik ekipe Tomaž Bojnec, ki so v lanski sezoni povprečno dosegali dvomestno število točk. Ekipa je z letošnjimi pomladitvami precej mlada, saj povprečna starost znaša 28 let. Beltinčani bodo vsekakor potrebovali vso mladost, ki jo premorejo saj se bodo letos bojevali na dveh frontah. Poleg nastopanja v Pomurski košarkarski ligi bodo letos nastopali tudi v 2. PARKL ligi.

Beltinci

Svoje nastope v PKL Beltinčani začenjajo že jutri, ko se bodo na prekmurskem derbiju in ponovitvi zadnjih nekaj finalov PKL pomerili proti ekipi KD Nona Sobota. Kot branilci naslova so favoriti vsekakor gostje iz Murske Sobote, vendar se tekma igra v dvorani OŠ Beltinci, kjer domača ekipa le izjemoma izgublja. Obeta se nam torej zelo zanimiva in napeta tekma, ki si jo bo vredno ogledati v živo. Kot rečeno bo odigrana jutri, ob 18:00 na OŠ Beltinci. Če si tekme ne boste mogli ogledati v živo, boste lahko dogajanje preverili na naši spletni strani ali pa na Facebook profilu.

 

You may also like...

1 Response

  1. sobota, 5.11.2016

    […] ko se s prvimi tekmami začne nova sezona Pomurske košarkarske lige. Včeraj smo predstavili ekipo KK Sistemorg Beltinci, danes pa se bomo osredotočili na branilce naslova in trikratne zaporedne prvake PKL, ekipo KD […]