Napoved 3. kroga

Za nami je drugi krog PKL, v katerem so bila odigrana tri srečanja. Radenci so doma po odličnem povratku v zadnji četrtini strli ekipo iz Lendave, Sobočani pa so brez večjih težav odpravili novince iz Bistrice. Kot zadnji pa so se zmage veselili v Beltincih, kjer so v domači trdnjavi odpravili goste iz Ljutomera.

V tretjem krogu sta na sporedu dve srečanji in sicer med KK Lindau in PŠK Ljutomer ter KK Bistrica Tropicano in KK Radenci.

Kot prvi bodo na parket stopili Lendavčani in Ljutomerčani. Za Lendavo je ta tekma izjemno pomembna, saj si po
dveh porazih novega skoraj ne smejo več privoščiti, sploh pa ne na domačem terenu. Ljutomerčani imajo po dveh gostovanjih polovičen izkupiček in lahko grejo v tekmo sproščeno. Ustaviti bodo morali močno lendavsko centrsko linijo obenem pa paziti na met za 3 točke pri katerem letos v Lendavi še posebej blestijo, sploh Dejan Zrna, ki je proti Radencem zadel kar 6 metov izza črte. Tekma bo v soboto 28.11.2015 ob 17:00 na Dvojezični Srednji Šoli Lendava.

lendava - ljutomer

 

Druga tekma bo prav tako odigrano v soboto in sicer med KK Bistrica Tropicano in KK Radenci. Za ekipo iz bistrice bo to sploh prva domača tekma v PKL. Na prvi tekmi so se branilcem naslova v prvem polčasu dobro upiralo a so jim v nadaljevanju pošle moči. Radenčani, po izjemnem povratku prejšnji teden, prihajajo na to tekmo izjemno motivirani in odločeni, da pridejo na vrh lestvice. Radenska obramba se bo skoncentrirala na centra Balažica, ki je tudi najnevarnejšo orožje domačih, pri gostih pa sta se na prejšnji tekmi razigrala Frangež in povratnik po poškodbi Gomboc. Kot že prej omenjeno bo tekma v soboto, 28.11.2015, ob 18:00 v telovadnici OŠ Franceta Prešerna Črenšovci.

BISTRICA RADENCI

 

Odigrana bi moral biti tudi derbi in ponovitev lanskega finala med KK Sistemorg Beltinci in KD Sobota vendar je tekma prestavljena. Če potegnemo vzporednico s prvo slovensko nogometno ligo si lahko obetamo, da bo derbi v novem terminu navdušil.

Na sporedu imamo torej dve tekmi. Sploh prva bi utegnila biti izjemno zanimiva, zato je tudi nehvaležno napovedovati zmagovalca. Sam dajem rahlo prednost Lendavi, zaradi domačega igrišča in pa ker si treh zaporednih porazov enostavno ne morejo privoščiti. Na drugi tekmi pa mislim, da bi morali Radenčani brez težav premagati novince iz Bistrice.

Vabljeni na obe tekmi!

Andrej Copot

You may also like...