Napoved 2. kroga

Uvodni teden nove sezone PKL je postregel s presenetljivo zmago ekipe PŠK Ljutomer v Radencih in suvereno zmago branilcev naslova KD Sobota proti KK Lindau. Pred nami pa je že 2. krog v katerem bodo nastopile vse ekipa. Čakajo nas torej trije zanimivi obračuni.

Uvodno tekmo 2. kroga bosta odigrali ekipi KK Radenci in KK Lindau. Obe ekipi sta v prvem krogu izgubili na domačem igrišču, kar pomeni, da bo eden izmed udeležencev lanskega final 4 po dveh krogih še vedno brez zmage. Rahlo prednost pripisujem gostom iz Lendave, saj imajo domačini kar nekaj težav s poškodbami. Tekma bo odigrana v soboto, 21.11.2015, ob 17:00 v športni dvorani Radenci.

Še isti dan bo odigrana tekma med ekipama KD Sobota in KK Bistrica Tropicano. To bo tudi krstni nastop Bistričanov v PKL, ki so bili tekmo prvega kroga proti Beltincem primorani prestaviti in tako še naprej ostajajo neznanka. Na drugi strani pa je ekipa iz Murske Sobote na prvi tekmi delovala zelo prepričljivo in bodo na domačem igrišču vsekakor favoriti za zmago. Tekma bo torej odigrana v soboto, 21.11.2015, ob 19:00 v dvorani 3. osnovne šole v Murski Soboti.

Zadnjo tekmo drugega kroga pa bosta odigrali ekipi KK Sistemorg Beltinci in PŠK Ljutomer. Za domačine bo to prva letošnja tekma, medtem ko je Ljutomer prejšnji teden nekoliko presenetljivo ugnal Radence. Lanski podprvaki so v svoji domači dvorani že dolgo neporaženi in tako vsekakor favoriti za zmago na tej tekmi. Tekma bo odigrana ob nekoliko nenavadni uri in sicer v nedeljo, 22.11.2015, ob 10:30 v telovadnici Osnovne šole Beltinci.

 

You may also like...